Total photos: 1

Richard, France
Alsace

Muško, 2022, Ribe, za dugu vezu

Pošalji poruku


Ovim putem bih upoznao ozbiljnu zensku osobu iz Srbije, po mogucstvu sa zavrsenom srednjom skolom i odlicnim rezultatima tokom skolovanja iz oblasti bilo prirodnih, bilo drustvenih nauka.
Moze i devojka sa fakultetom, ali nije obavezno. Brak koji bi sklopili ovde u Francuskoj zasnovao bi se na principima
na kojima pocivaju bracne zajednice na svim meridijanima s tim sto sam ja osoba aseksualne prirode, imam vec decu iz prvog braka i prvenstveno sto mene interesuje jeste zenska osoba koja bi dobijanjem boravka u Francuskoj ovim brakom bila spremna i 100% zainteresovana da podeli samnom pre svega trenutke intelektualnog angazovanja(drzanje casova kako odraslima tako i deci ovde u regionu iz bazicnih oblasti i prirodnih i drustvenih nauka, administrativne usluge i consulting, takodje. Ciljna grupa moje firme jesu osobe koje bi se integrisale u ovo drustvo ovde i potrebna im je pomoc po tom pitanju (poznavanje ili usavrsavanje jezika, kulture, istorije zemlje u kojoj borave, bolji uspeh dece u skoli, ispunjavanje raznih formulara i administracija njihova licna itd itd) Potrebna mi je podrska na ovom polju od nekoliko sati dnevno, ali to ne bi sprecilo tebe da na primer nadjes posao u drugoj oblasti sa pola, a cak i sa punim radnim vremenom izvan ovih aktivnosti ovde spomenutih u oglasu vezanih za nas zajednicki projekat. Firma mi je u osnivanju, tako da bi mi brak ovakve intelektualne prirode itekako odgovarao jer ima zaista puno posla ako bih (kao sto planiram i kao sto trziste to zahteva) u aktivnost firme uveo i ucenje korespondencijom "FormationConsulting A la Distance":
A s obzirom na sve ove moje specificne potrebe i moje specificno seksualno opredeljenje verovatno ce se naci takva zenska osoba kojoj nije emotivna veza u prvom planu, vec duhovna i intelektualna, sa preduzimackim potencijalom. Ovaj zajednicki zivot koji bi pokrenuli ujedno bi bio i tebi veoma vazna etapa za integraciju u francusko drustvo i uspeh ovde. Znanje francuskog pozeljno, ali nije obavezno. Sto se nase bracne zajednice tice - ona bi pocivala na principima
na kojima pocivaju bracne zajednice svuda u svetu (uzajamno pomaganje i u dobru i u zlu i u nasim zajednickim projektima, potrebama, ravnopravnost po pitanju ciscenja stana, resavanja administrativnih problema, ali i respekta seksualnih, verskih opredeljenja partnera, itd itd.. Ako si zainteresovana za ovu vrstu "saradnje na bracnom brodu" javi se: Ono sto je bitno jeste da imas iza sebe odlicno skolovanje u srednjoj skoli i veliku motivaciju da svoje znanje preneses drugima (znanje ili prirodno matematickog ili drustvenog smera). Imam 40 i neku, hriscanske sam veroispovesti, sasvim normalne spoljasnjosti, nisam pod uticajem poroka savremenog drustva, drugim recima: Normalna muska osoba i trazim punoletnu, kreativnu i obrazovanu zensku osobu, nepusaca, maksimalne starosne dobi, tako do 35 - 36 godina. Ako iza sebe nemas odlicno skolovanje u srednjoj skoli i veliku motivaciju da svoje znanje preneses drugima, kao i da intelektualno i duhovno stavis iznad materijalnog i fizickog, ako si pusac - onda na zalost ne odgovaras kriterijumima koje ja trazim. U nadi da ipak i ti sebe vidis na istom brodu ocekujem, ispunjene duse, tvoje javljanje mailom.

p.s.
Gore u rubrici Orientation ne postoji mogucnost
da se izabere Asexual, a mora se izabrati samo jedna
od ponudjenih 4 varijanti. Ja sam dakle: Asexual Orientation

Rođendan 00.00.0000
Horoskopski znak Ribe
Pol Muško
Orientation Treba da posedujete najmanje Free member članstvo da biste videli ove podatke
Body type Treba da posedujete najmanje Free member članstvo da biste videli ove podatke
Vrsta veze za dugu vezu
Zemlja France
Email Treba da posedujete najmanje Gold member članstvo da biste videli ove podatke
States/Province Alsace
Poznati jezici English, German, French, Italian, Russian
Posao serbo croatian basic
Tražim Žensko
Traži godine 18 - 36
Traži visinu 4'2" (127cm) - 7'0" (213cm)
Traži težinu 80 lbs (36kg) - 300 lbs (136kg)
Registrovan od Treba da posedujete najmanje Silver member članstvo da biste videli ove podatke
Zadnji pristup Treba da posedujete najmanje Silver member članstvo da biste videli ove podatke
Tip korisnika Free member
Status korisnika Treba da posedujete najmanje Free member članstvo da biste videli ove podatke
Favorites list Click here to see user`s Favorites list
Blog Click here to see user`s blog
Forum posts 0


Rate this profile
(1 - Worse, 10 - Better)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Pogledaj profil: 775
Popularnost: 0 / 10


No comments available.